Caps de setmana gastronòmics
- DATA: divendres, 12 de octubre de 2018
- LLOC: Can Forn, Casablanca, ChezzGerdi, Caminito, Carmen [Hotel Blanco], Flor de Sal i Pinatar.
- PREU: Preu fix: 20€ (begudes a part).
Caps de setmana gastronòmics:
Del 5 al 7/10
del 12 al 14/10
Preu fix: 20€ (begudes a part).
Es recomana confirmar disponibilitat als mateixos restaurants:
CAN FORN: 971 32 81 55
Participa ambdós caps de setmana, de divendres a diumenge, tant dinars com sopars.
CASABLANCA: 971 32 71 88
Divendres nit, dissabte i diumenge migdia i nit
CHEZZGERDI FORMENTERA: 648 02 01 06
Participa els dies 5, 7, 12 i 14 d'octubre. Migdia i nits
CAMINITO: 971 32 81 06
Participa la primera setmana només nits, la segona setmana només divendres nit
CARMEN – HOTEL BLANCO: 971 32 84 51.
Participa ambdós caps de setmana, de divendres a diumenge, tant dinars com sopars.
Seran dos menús diferents, un el primer cap de setmana i un altre diferent el segon
FLOR DE SAL: 666 91 22 11
Participa els dos caps de setmana, sopars de 19.00 a 22.30
PINATAR: 971 32 81 37
Participa els dos caps de setmana, només sopars
MENÚS a www.formentera.es