Caps de setmana gastronòmics

  • DATA: diumenge, 14 de octubre de 2018
  • LLOC: Can Forn, Casablanca, ChezzGerdi, Caminito, Carmen [Hotel Blanco], Flor de Sal i Pinatar.
  • PREU: Preu fix: 20€ (begudes a part).

Caps de setmana gastronòmics:

Del 5 al 7/10
del 12 al 14/10

Preu fix: 20€ (begudes a part).

Es recomana confirmar disponibilitat als mateixos restaurants:

CAN FORN: 971 32 81 55
Participa ambdós caps de setmana, de divendres a diumenge, tant dinars com sopars.

CASABLANCA: 971 32 71 88
Divendres nit, dissabte i diumenge migdia i nit

CHEZZGERDI FORMENTERA: 648 02 01 06
Participa els dies 5, 7, 12 i 14 d'octubre. Migdia i nits

CAMINITO: 971 32 81 06
Participa la primera setmana només nits, la segona setmana només divendres nit

CARMEN – HOTEL BLANCO: 971 32 84 51.
Participa ambdós caps de setmana, de divendres a diumenge, tant dinars com sopars.
Seran dos menús diferents, un el primer cap de setmana i un altre diferent el segon

FLOR DE SAL: 666 91 22 11
Participa els dos caps de setmana, sopars de 19.00 a 22.30

PINATAR: 971 32 81 37
Participa els dos caps de setmana, només sopars

MENÚS a www.formentera.es